Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Şenden Belediye Başkanı Sakallıya ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıyı ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunus Emre Halk Çarşısı esnafının da katıldığı ziyarette, Şen, esnafa verdiği değer ve sağladığı katkı için Sakallıya teşekkür etti.
     Sakallı da piyasa koşullarına yenik düşmeden işlerini yürütebilmesi için her zaman esnafın yanında olacaklarını belirtti.
    
     -Taş Devri YKSMde sahnelendi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde (YKSM) Taş Devri adlı çocuk oyunu sahnelendi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kötülüklerin karşında daima iyiliğin kazandığı, sağlığın ve temizliğin önemini çocuklara aşılamayı amaçlayan tiyatro sanatçılarının, olayları komik bir dille anlatmasının dikkati çektiği kaydedildi.
    
     -Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi devam edecek
    
     Odunpazarı Belediyesi ve KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi bu yıl da devam edecek.
     Alınan bilgiye göre, 5-15 Ocakta kabul edilecek başvuruların ardından kendi işini kurmak isteyen kadın girişimci adaylarına ücretsiz uygulamalı girişimcilik eğitimi verilecek.
     Adaylara ücretsiz olarak sunulacak eğitim öncesi mülakatla 30 kadın seçilecek.
     Başvurular, Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezinde alınacak.
    
     -Tepebaşı Belediyesinde bilgilendirme toplantısı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, mahallelerde bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.
     Şirintepe-Yeşiltepe Beldeevi Altınsaray Düğün Salonundaki toplantıda, Beldeevleri kursiyerleri, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve öğretmenleri, cami heyetleriyle bir araya gelen Ataç, Tepebaşı Belediyesinin toplumsal yerel yönetim anlayışı adına önemli projeleri hayata geçirdiğini bildirdi.
     Ataç, evde bakım hizmeti ile evinden çıkamayan, engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara yardım eli uzatıldığını belirtti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER