Eskişehirdeki patlama

Eskişehirdeki patlama -Patlamayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı -Ölen 4 kişinin cesetlerinin teşhisi için yakınlarından kan örneği alındı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, Oto Tamirciler Sitesindeki bir imalathanede 4 kişinin öldüğü patlamayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, Eskişehir Cumhuriyet Baisavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında iş yeri sahibi Zafer Akansoy ile Hikmet Ş, Kaya T. ve Vildan Çyi gözaltına alarak, Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
     Zanlıların sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
     Bu arada, patlamanın yaşandığı iş yerinin ruhsatının olmadığı ve burada merkezi İstanbulda bulunan firmaya bağlı olarak taş kırma teknolojisinde kullanılan kimyasal karışımın üretildiği ifade edildi.
     Patlamada ölen Ahmet Uysal (23), İsmail Çınar (22), Umut Küçükarabacı (22) ve Melik Duranın cesetlerinin teşhisiyle ilgili çalışmanın sürdürüldüğü, yakınlarından kan örneği alındığı, Ankara Adli Tıp Kurumunda gerçekleştirilecek DNA incelemeleri sonucu teşhisin yapılabileceği belirtildi.
     Öte yandan Duranın biyoloji mühendisi, diğer 3 kişinin de üniversite öğrencisi olduğu ve imalathanede stajyer olarak çalıştıkları öğrenildi.
     75. Yıl Mahallesindeki Oto Tamirciler Sitesinde dün bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlamada 4 kişi hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca / Sedat Gök
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Eskişehirdeki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER