Eskişehirde 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti

Eskişehirde 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri -Vali Koçdemir, nevruz kutlamaları ve Türk Dünyası Kültür Başkentliği açılış törenlerini izlemek için 11 ülkeden Eskişehirde gelen gazete ve dergi çalışanlarına resepsiyon


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, nevruz kutlamaları ve Türk Dünyası Kültür Başkentliği açılış törenlerini izlemek için 11 ülkeden Eskişehire gelen gazete ve dergi çalışanlarına resepsiyon verdi.
     Koçdemir, Eti Arkeoloji Müzesindeki programda yaptığı konuşmada, medya çalışanlarının Eskişehire yaptığınız ziyaretin, kardeşliği ve dostluğu daha da kuvvetlenmesi gerektiğini bildirdi.
     Kültür Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Daire Başkan Vekili Hidayet Memişoğlu da bir sunum gerçekleştirdiği etkinliğe AK Parti Eskişehir Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Garnizon Komutanı Hava Korgeneral Abidin Ünal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Ayhan Kavas, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf Balcı ve Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir ile çok sayıda davetli katıldı.
     Kafilede, ABDden New York Post ve National Geographic Traveller, İtalyadan Marco Polo Dergisi, Bosna Hersek Federasyonu Haber Ajansı FENA, Sırbistandan Travel Magazin ve Putonvanja Za Dvoje Dergisi, Kazakistandan Stv Televizyonu, Tengri News Gazetesi, Tacikistandan Vechernıy Dushanbe, Kırgızistandan Vechernıy Bishkek, Azerbaycandan 525. Gazete, Bakü Haber Gazetesi, Space TV, Yada Düstü Dergisi, Özbekistantan Özbek Radyosu gibi önemli kuruluşların temsilcileri yer alıyor.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirde 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER