Eski Sağlık Bakanı Akdağı, hemşehrileri karşıladı

Eski Sağlık Bakanı Akdağı, hemşehrileri karşıladı -Sağlık Bakanlığı görevini devreden AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Erzurum Havalimanında çok sayıda partili ve vatandaş tarafından karşılandı


ERZURUM (A.A) - Sağlık Bakanlığı görevini Mehmet Müezzinoğluna devreden AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, havalimanında çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.
     Görevini devrettikten bir süre sonra memleketi Erzurumda çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Anadolujete ait tarifeli uçakla Erzurum Havalimanına gelen Akdağ, Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Akgün, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.
     Uçaktan indikten sonra vatandaşları selamlayan Akdağ, çiçeklerle karşılanarak, konfeti atıldı. Akdağ, VİP salonundan çıkarken, kalabalık nedeniyle yoğunluk yaşandı.
     Milletvekili Akdağ, uzun bir araç konvoyuyla birlikte AK Parti İl Başkanlığına geçerek, burada partililerle bir araya geldi.
     Akdağ, burada yaptığı konuşmada, Erzuruma hemşehrilerinin arasına geldiğini belirterek, 4-5 gün Erzurumda kalacağını, bu süre içerisinde ilçelerde çeşitli ziyaretlerinin olacağını söyledi.
     Özellikle kuzey ilçelerine ziyaretler yapacağını anlatan Akdağ, Mevsim itibarıyla kuzey ilçeleri şu anda ziyaret yapmak için biraz daha uygun. İnşallah diğer gelişlerimizde geçmişte olduğu gibi güney ilçelerimize de ziyaretlerimiz olacak. Bugün hemşehrilerimizle tekrar buluştuk, teşkilatımızla, kardeşlerimizle buluştuk. Erzurumda çok güzel bir hava var. Bu vesileyle hemşehrilerime hürmetlerimi takdim ediyorum diye konuştu.
     Bir gazetecinin, antidepresan ilaçların eczanelerde satılmasının yasak olmasına rağmen reçete dahi sorulmadan satıldığı yönündeki soru üzerine Akdağ, Soru almayacağım deyince, almayacağım demektir ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Eski Sağlık Bakanı Akdağı, hemşehrileri karşıladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER