Eşini öldüren adama ömür boyu hapis

Eşini öldüren adama ömür boyu hapis cezası -Samsunda tartıştığı eşini 11 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı


SAMSUN (A.A) - Samsunda tartıştığı eşini 11 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
     Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın karar duruşmasına, Yenidoğan Mahallesinde yaklaşık 16 ay önce tartıştığı eşi Feride Şeni 11 yerinde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Cem Şen ile ölenin babası Aydın Akçay ve tarafların avukatları katıldı.
     Son sözü sorulan Şen, yaptığından pişman olduğunu belirterek, Esrar kullanmamam konusunda sürekli beni uyarıyordu. Olay günü de Sen adam değilsin, insan değilsin gibi söyler söyleyince o anki psikolojimle olay meydana geldi. Böyle olmasını istemezdim, çok pişmanım dedi.
     Bu sırada ölenin babası Aydın Akçay, sanığa yönelik, Seni öldüreceğim, benim yavrumu elimden aldın diye bağırdı. Salondan çıkartılarak sakinleştirilen baba, tekrar salona alındı.
     Kararını açıklayan mahkeme heyeti, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan sanığa tahrik indirimi uygulamayarak, ikrarı ve iyi halini göz önüne alıp ömür boyu hapis cezası verdi.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Eşini öldüren adama ömür boyu hapis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER