Esenlik çalışanlarına hizmet içi eğitim semineri

Esenlik çalışanlarına hizmet içi eğitim semineri


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat A.Ş çalışanlarına meslek içi eğitim semineri verildi.
     Esenlikten yapılan yazılı açıklamada, genel müdürlüğün bünyesinde çalışan personel ve idarecilere çeşitli başlıklar altında farklı zaman dilimlerinde hizmet içi eğitim seminerleri verildiği hatırlatıldı.
     Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyrazın da katıldığı seminerde, stratejik yönetim için lider yöneticilik, mağaza satışı ve yöneticiliği, iletişim ve çatışma yönetimi, proje yönetimi, toplantı ve zaman yönetimi, kurum kültürü, iş süreçleri ve kalite yönetimi, eğitimcinin eğitimi, insan kaynakları yönetimi temel yaklaşımlar eğitimi, rekabet edebilirlik ve inovasyon gibi konularda uzman kişiler tarafından eğitim verildiği kaydedildi.
     Esenlik süpermarket çalışanlarına yönelik ise iletişim, takım olma, müşteri memnuniyeti ve şikayet yönetimi, kurum kültürü konularında eğitimler verildiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:
     Müşterinin memnuniyeti bizim gibi kuruluşlar için çok değerli ve önemlidir. Esenlik müşterilerimiz için çok önemli bir kuruluş. İnsanlar Esenliki kendileri gibi görmektedirler. Vatandaşlarımız bizleri sahiplenirken, biz çalışanlar olarak müşterilerimizi daha çok sahiplenmeliyiz ve onlara en üst düzeyde değer vermeliyiz. Artık bütün marketler, müşteri memnuniyetini ön plana çıkarıyor, market dizaynını ve her türlü çalışmayı müşteriye göre ayarlıyor. Bu konuda Türkiyede perakendecilik sektöründeki kurumların çok ciddi çalışması var. Bizim bu konuda çok önde ve öncü olmamız gerekiyor. Bugün bizlerin aheste ve hantal bir yapıda olmaması gerekiyor. Bizler kıpır kıpır olup bu anlayışla fark atmalıyız. Burada ki sahiplenmeden dolayı bizlere bir rehavet gelmemesi gerekmektedir.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Esenlik çalışanlarına hizmet içi eğitim semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER