Es

Es-Es, büyüklere boyun eğmedi -Eskişehirspor, bu sezon Galasataray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile yaptığı maçları kaybetmedi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor, Spor Toto Süper Ligin 2012-2013 sezonunda Galasataray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile yaptığı maçları kaybetmedi.
     AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, kırmızı şimşekler, ligin 7nci haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arenada Galatasaray ile karşılaştı. Eskişehirspor, bu maçta Erkan Zengin ve Burak Yılmazın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.
     Fenerbahçeyi 12inci haftada Atatürk Stadında ağırlayan Es-Esler, Necati Ateşin attığı golle ilk yarıyı önde kapattı. Sarı kanaryaların, ikinci yarıda Moussa Sowun attığı golle 1-1 beraberliği yakaladığı maçta, Eskişehirspor rakibinden bir puan aldı. Ligin 13üncü haftasında Trabzonspor ile Hüseyin Avni Aker Stadında karşılaşan Eskişehirspor, Diomansy Kamara, Necati Ateş ve Servet Çetinin golleriyle rakibini 3-0 yendi.
     4 büyük takımın 3ünden toplam 5 puan kazanan ve rakip filelere 5 gol atan kırmızı şimşekler, 15inci hafta da İnönü Stadından Beşiktaş ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER