Erzurumdaki darp ve tecavüz davası

Erzurumdaki darp ve tecavüz davası -Kadın öğretmeni okul çıkışında darbederek tecavüz ettikleri ileri sürülen iki sanığın yargılanmasına devam edildi


ERZURUM (A.A) - Erzurumun Pasinler ilçesinde kadın öğretmeni darbederek tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan iki sanığın yargılanmasına devam edildi.
     Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 10. duruşmaya, tutuklu sanıklar Ümit Aydemir ve Kadir Narmanlı ile sanıkların avukatları ve yakınları katıldı.
     Haklarında, kasten öldürmek, bir suçu gizlemek, delilleri ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu, nitelikli yağma, hürriyetten yoksun bırakma ve cinsel saldırı suçlarından ise 19 ile 32 yıl hapis cezası istenen sanıklar, duruşmada tahliyelerini talep etti.
     Mahkeme heyeti, sağlık raporlarının mahkemeye ulaşmadığı gerekçesiyle duruşmayı 19 Eylül 2012ye erteledi.
    
     -Olay-
    
     Erzurumun Pasinler ilçesinde, 6 Nisan 2011de, Milli Egemenlik İlköğretim Okulunda görevli sınıf öğretmeni A.K, okul çıkışında kafasına taş vurularak darbedilmişti. Olayla ilgili soruşturma kapsamında 5 Mayıs 2011de gözaltına alınan Kadir Narmanlı ve Ümit Aydemir, Pasinler Sulh Ceza Mahkemesinde adam öldürmeye teşebbüs, cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve yağma suçlarından tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Erzurumdaki darp ve tecavüz davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER