Erzurumda yolcu otobüsünün devrilmesi

Erzurumda yolcu otobüsünün devrilmesi -Kazada hayatını kaybedenlerin ve yaralıların kimlikleri belirlendi


ERZURUM (A.A) - Tortum ilçesinde bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi ile yaralı 30 kişinin kimlikleri belirlendi.
     Ardahandan Bursaya giden Sümmani Yılmaz (55) idaresindeki 34 PPH 01 plakalı yolcu otobüsünün, Ardahan-Erzurum karayolunun Aksukapı mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle şarampole devrildi.
     Kazada, firma sahibi Engin Koç (43) ile yolculardan Pembe Küçük (64) ve Ensar Kayatürk (65) olay yerinde hayatını kaybetti.
     Koç, Küçük ve Kayatürkün cenazeleri olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Tortum Devlet Hastanesi morguna konuldu.
     Kazada yaralanan Tunçhan Aktaş (20), Saniye Avşar (48), Ömer Faruk Doğan (31), Elife Işık (40), Orhan Duman (37), Zekeriya Altuntaş (47), Binali Kurukaya (81) ve Yunus Dosti (57) Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Solmaz Ergül (38), Önder Bedir (36), Oğulcan Deli (6), Yeter Deli (29), Orhan Avşar (63), Önder Çapan (33) ve Elvan Yılmaz (44) Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesine, sürücü Sümmani Yılmaz (55), Ercan İlgen (22), Taylan Yetkin (20), Mehmet Doğan (55), Nevzat Köz (48), Şefika Doğan (47), Fevzi Akdeniz (72), Zeki Işık (63), Özcan Gökçe (22) ve Türkan Akdeniz (65) Palandöken Devlet Hastanesine, Aynur Beşli (44), Salih Avcılar (54), Makbule Polat, Güzel Şeker ve Coşkun Ceylan da Tortum Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Bu arada, kazada hayatını kaybeden Engin Koçun firma sahiplerinden olduğu, kaza sırasında sürücü Yılmazın direksiyon hakimiyetini kaybettiğini görmesi üzerine otobüsü kontrol etmeye çalıştığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu-Ayşe Yıldız-Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Erzurumda yolcu otobüsünün devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER