Erzurumda öğrenciler AByi Lokum ile tanıdı

Erzurumda öğrenciler AByi Lokum ile tanıdı


ERZURUM (A.A) - İlköğretim okulu öğrencilerine yönelik düzenlenen AB Bilgilendirme Programı kapsamında öğrencilere Lokum isimli dergi dağıtıldı.
     Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamada, ETSO AB Bilgi Merkezinin, ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik AB Bilgilendirme Programı düzenlediği belirtildi.
     Erzurum AB Bilgi Merkezi Koordinatörlüğü tarafından, Vali Hafız Paşa ve Tatbikat ilköğretim okullarında program kapsamında öğrencilere, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin sosyal ve kültürel özelliklerinin yanı sıra ABnin oluşumu ve gelişimi hakkında bilgiler verildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Okul idarecileri ve öğretmenlerin de iştirak ettiği programda öğrencilere, AB ülkelerinin eğlenceli bir şekilde tanıtıldığı Lokum isimli dergiden bin adet dağıtıldı. Erzurum AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Elifnur Terzioğlu, düzenlenen bu tür etkinlikler sayesinde çocukların, Türkiyenin Avrupa Birliğine aday bir ülke ve bu oluşumun bir parçası olduğunu öğrendiklerini söyledi.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Erzurumda öğrenciler AByi Lokum ile tanıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER