Erzurumda işyerinden hırsızlık

Erzurumda işyerinden hırsızlık


ERZURUM (A.A) - Erzurumda bir işyerinden hırsız yapmak isteyen 3 kişi suç üstü yakalandı.
     Erzurum Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce Rabia Hatun Mahallesi Palandöken Caddesinde yapılan devriye görevinde bir işyerinin önünde bulunan 3 kişinin işyerinin camını kırarak işyerine girmeye çalıştıklarının tespit edildiği belirtildi.
     Dur ihbarına uymayan şüpheli şahıslarla bir süre kocalamaca yaşandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Şüpheli şahıslardan önce B.H. isimli şahıs yakalanmış, daha sonra kaçmaya çalışan Z.Ç. ve suça sürüklenen C.G. isimli şahıs kovalamacanın ardından saklanmaya çalıştıkları yerde yakalanarak ilgili birimlerce gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahısların yapılan üst aramalarında tıraş makinesi, şarj aleti ve kablosu, bir çift siyah eldiven, biber gazı ve muşta bulunmuş ve ilgili birimlerce muhafaza altına alınmıştır. Yakalanan şahıslardan C.G. isimli suça sürüklenen çocuk ve Z.Ç. isimli şahıs ilgili birimlere teslim edilmiş, B.H. isimli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine teslim edilmiştir.
     Yapılan çalışmalarda şüpheli şahısların üzerinden çıkan eşyaların Topçuoğlu Mahallesinde bulunan bir işyerinden çalındığının tespit edil edildiği bildirilen açıklamada, şüphelilerin de ilgili birimlerce adliyeye sek edildiği belirtildi.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Erzurumda işyerinden hırsızlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER