Erzurumda genç kıza cinsel saldırı iddiası

Erzurumda genç kıza cinsel saldırı iddiası davası -Hakkında 8 ile 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı


ERZURUM (A.A) - Erzurumda barda tanışıp evine götürdüğü genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen ve hakkında 8 ile 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı.
     Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada tutuksuz sanık M.T. (27), mağdur K.B. (19) ve annesi M.B. ile tarafların avukatları hazır bulundu.
     M.T. savunmasında, suçlamaları kabul etmediğini belirterek şunları söyledi:
     "K.B. ile barda tanıştık. Gece geç saatlere kadar sohbet ettikten sonra bardan ayrıldık. K.B, evine gidemeyeceğini söyleyince, dışarıda kalmaması için onu evime davet ettim. Birlikte olmak istedi ancak ben reddettim. Daha sonra polis ekibini çağırdık ve K.B. evine gitti."
     K.B. de ifadesinde, sanığın birlikte olmayı teklif ettiğini öne sürerek, "İsteği reddedince zor kullanarak cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı. Polisi arayıp, ekip istedim. Sanıktan şikayetçiğim" dedi.
     Sanığın avukatı ise müvekkilinin mağdura cinsel saldırıda bulunmadığını iddia ederek, "M.T, dışarıda kalmış genç bir kızı insani düşünceyle evine davet etmiş ancak K.Bnin iftirasına uğramış. Kızın yakınları, duruşmadan önce müvekkilimin akrabalarına, para vermeleri durumunda davadan vazgeçebileceklerini söylemiş. Mağdur para koparma peşinde" diye konuştu.
     Mahkeme heyeti, dosyadaki bazı eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı erteledi.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Erzurumda genç kıza cinsel saldırı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER