Ereğli Kent Konseyinden yardım etkinliği

Ereğli Kent Konseyinden yardım etkinliği


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi bünyesinde faaliyet gösteren Sevgi Çemberi gönüllüleri tarafından, eğitilebilir engelli çocuklar yararına etkinlik düzenlendi.
     Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, etkinlikte yaptığı konuşmada, Sevgi Çemberi olarak önemli çalışmalara ve soysal projelere imza attıklarını söyledi.
     Sevgi Çemberini 2009 yılından kurmalarının ardından gönüllülük esasına dayanan çalışmalarla 7den 70e toplumun her kesimine yardım elini uzattıklarını ifade eden Posbıyık, şöyle konuştu:
     Geride bıraktığımız 3 yılda hatırı sayılır birçok etkinliğe ve emeğe imza attık. Emeklerimizi ortaya koyarken her zaman sevgiyi ve insan sevgisini ön plana çıkarıyoruz. Sevgi Çemberi, çeşitli doğal felaketler sonrası büyük sıkıntılar çeken vatandaşlarımızın yanında oldu. Yangında eşyasını kaybedeni, depremde ocağı söneni, işsizlikte parasını kaybedeni her zaman hatırladık ve yardımına koştuk. Bu dönem boyunca elimizden geldiği ölçüde eğitim, öğretim hayatlarına devam eden öğrencilerimize destek vermeye gayret ettik. Kent Konseyi Kadın Meclisi çatısı altında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin asıl amacı, yaşadığımız topluma gönüllü olarak hizmet vermektir. Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek sözünden hareketle, yardımlarda hassas davranıyoruz.
     Posbıyık, etkinlikten elde edilecek gelirin, eğitilebilir engelli çocuklara uygun sınıflar oluşturulması için harcanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Ereğli Kent Konseyinden yardım etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER