Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık:

Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık: -Amfi Tiyatronun tamamlanmasıyla birlikte ziyaretçi sayısının katlanarak artacağına, bu mekanda çok önemli etkinliklerin düzenleneceğine inanıyorum


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Amfi Tiyatronun tamamlanmasıyla birlikte ziyaretçi sayısının katlanarak artacağına, bu mekanda çok önemli etkinliklerin düzenleneceğine inanıyorum dedi.
     Posbıyık, Cehennemağzı Mağaralarında yapımı süren Amfi Tiyatroda çalışmaları incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, ilçenin 1500 kişilik bir tiyatroya sahip olacağını söyledi.
     Tiyatroda süren inşaat çalışmalarının devam ettiğini anlatan Posbıyık, şöyle konuştu:
     Amfi Tiyatro, Ereğlinin sosyal yaşamına önemli derecede katkı sağlayacaktır. Cehennemağzı Mağaraları 2000 yılında 3 bin kişinin ziyaret ettiği bir mekan iken, Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından 2000-2005 yılları arasında yapılan yatırımlar ve belediyemizin yaptığı katkılar sayesinde sadece geçen yıl içinde 25 bin kişi ziyaret etti. Bu noktada yapımı süren tiyatronun tamamlanması ile birlikte ziyaretçi sayısının katlanarak artacağına, bu mekanda çok önemli etkinliklerin düzenleneceğine inanıyorum.
     (MUH-FER-NER)
<< Önceki Haber Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER