Erdek Belediyesindeki maaş sorunu

Erdek Belediyesindeki maaş sorunu -Personelin ödenmeyen maaşları, ikramiyeleri banka hesaplarına yattı -Belediye Başkanı Aysan: -Maaşlarınızda yine gecikmeler olabilir. Paralarınızı dikkatle harcayarak, öncelikle borçlarınızı ö


BALIKESİR (A.A) - Erdek Belediyesinde çalışan ve belediyenin ekonomik sıkıntı içinde bulunması nedeniyle aylardır maaşlarını alamayan personele birikmiş tüm alacakları ödendi.
     Belediye Meclis Salonunda personelle bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, belediye çalışanlarına bugüne kadar gösterdikleri sabırları nedeniyle teşekkür etti.
     Mayıs ayına kadar hak ettikleri tüm maaşlar, 2010-2011 yılına ait ikramiyeler, işçilerin 2011 yılına ait öğrenim ve giyim yardımları, emekli olan tüm personelin tazminatlarının tamamının hesaplarına yatırıldığını ifade eden Aysan, Ancak önümüz kış. Belediyenin olanaklarının kısıtlılığını biliyorsunuz. Bu nedenle maaşlarınızda yine gecikmeler olabilir. Paralarınızı dikkatle harcayarak, öncelikle borçlarınızı ödeyin diye konuştu.
     Belediye personeli ise 5 aydır yaşanan sorunun çözülmesi, birikmişlerini alıp borçlarını ödeyecekleri olmaları dolayısıyla mutlu olduklarını belirtti.
     Erdek Belediyesinden çalışan 87 kadrolu işçi, 44 memur, 13 sözleşmelinin, 5 aylık tüm alacakları, emekli olan 6 kişinin tazminatları ve Torba Yasasının ardından giden 87 çalışanın bütün yükümlülüklerinin ödendiği bildirildi.
    
     Muhabir : Ahmet Pesen
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Erdek Belediyesindeki maaş sorunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER