Erdekte Dünya Üniversiteler Arası Triatlon Şampiyonası

Erdekte Dünya Üniversiteler Arası Triatlon Şampiyonası


BALIKESİR (A.A) - Balıkesirin Erdek ilçesinde 4-5 Ağustos tarihlerinde yapılacak Dünya Üniversiteler Arası Triatlon Şampiyonası için hazırlıklar sürüyor.
     Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hakan Zorlu, Erdek Liman Başkanı Cemal Yıldırım, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Peyker Dilli ve Türk Triatlon Federasyonu temsilcilerinin de katılımıyla öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen basın toplantısında, yarışların gerçekleşeceği güzergahlar ve yarışların yapılmasına engel olabilecek sorunlar masaya yatırıldı.
     4-5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Üniversiteler Arası Triatlon Şampiyonası, art arda yapılacak yüzme, bisiklet ve atletizmden oluşacak. Koşu parkurunun Cumhuriyet alanında son bulmasının ardından, ödül töreni gerçekleşecek.
     Bu arada, Triatlonun, yüzme yarışlarının etkilenmemesi için yarışların yapılacağı gün Erdek iskelesinden saat 11.00de yapılması gereken Erdek-Avşa gemi seferinin iptal edileceği, saat 09.00da Erdek iskelesine yanaşan Avşa-Erdek gemisinin ise iskeleye yarım saat erken ulaştırılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Tarık Üzgün
     yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Erdekte Dünya Üniversiteler Arası Triatlon Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER