Erbakanın vefatının 2. yılı

Erbakanın vefatının 2. yılı -Kültür ve Turizm Bakanı Çelik: -Demokrasi mücadelesi ve siyaset adamlığıyla gelecek nesillere, hiç kuşkusuz örnek teşkil eden Erbakanı hürmet ve hasretle anıyor, kendisine yüce Allahtan sonsuz


ANKARA (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, demokrasi mücadelesi ve siyaset adamlığıyla gelecek nesillere örnek teşkil eden Necmettin Erbakanı hürmetle andığını belirtti.
     Çelik, eski başbakanlardan Necmettin Erbakanın vefatının 2. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, yakın Türk siyasi tarihinin unutulmaz liderlerinden Prof. Dr. Necmettin Erbakanın, hayatını ülkesine adamış inançlı bir mücadele insanı olduğunu ifade etti.
     Bakan Çelik, şunları kaydetti:
     Yaşamı boyunca çok sevdiği ülkesinin refahını, halkının temel hak ve özgürlüklerini savunan Erbakan, ekonomik ve demokratik gelişimimizin başlıca mimarları arasında yer almıştır. Demokrasi mücadelesi ve siyaset adamlığıyla gelecek nesillere, hiç kuşkusuz, örnek teşkil eden Necmettin Erbakanı aramızdan ayrılışının 2. sene-i devriyesinde hürmet ve hasretle anıyor, kendisine yüce Allahtan sonsuz rahmet, muhterem ailesine ve ülkemize en içten dileklerimle bir kez daha başsağlığı diliyorum.
    
     Muhabir: Esra Altınmakas
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Erbakanın vefatının 2. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER