Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Gürleyene ödül

Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Gürleyene ödül


SİNOP (A.A) - Sinop İl Genel Meclisi CHP grubu tarafından Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Berrin Gürleyene ödül verildi.
     Sanat, çevre, tarım ve spor alanlarında verilen ödüllerin yanı sıra sosyal hizmetler alanındaki ödüle Gürleyen layık görüldü.
     İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Abdullah Batur, Sinop Engelsiz Yaşam Merkezinin özel insanlara büyük bir destek vererek, başta Dünya Özel Olimpiyatlar olmak üzere sporun ve sanatın bir çok alanında başarılar elde ettiğini söyledi.
     Bu başarıların arkasında Dernek Başkanı Berrin Gürleyen olduğunu ifade eden Batur, Engellileri sosyal hayatın her alanında aktifleştirme vizyonuna sahip olan sayın Gürleyen, uluslararası düzeydeki Yalnız Değilsiniz başlıklı karikatür yarışması organizasyonuyla dünyada bir ilke imza atarak hak ettiği yere gelmiştir. Biz de İl Genel Meclisi CHP Grubu olarak Sosyal hizmetler dalındaki ödülümüze kendisini layık gördük dedi.
     İl Genel Meclisi Toplantı salonunda yapılan ödül törenine CHPli İl Genel Meclis üyelerinin yanı sıra CHP Kadın Kolları Başkanı Canan Atabek ve üyelerle birlikte daha önce ödüle layık görülen kişiler katıldı.
     İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Abdullah Batur, Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Berrin Gürleyene başarılı çalışmalarından dolayı Sinop yöresel el sanatlarından bıçak hediye etti.
    
     Muhabir: Kenan Türkseven
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Gürleyene ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER