Engelliler haftası

Engelliler haftası -Çubuk ilçesinde Engelliler haftası kapsamında etkinlik düzenlendi


ANKARA (A.A) - Ankara-nın Çubuk ilçesinde Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
     Çubuk Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Okul Aile Birliği ve Kardeş Okulları tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla Çubuk Halk Eğitim Merkezinde bir program düzenlendi.
     Programa Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Doğanay, Halk Eğitim Müdürü Hayati Tamer, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Samiye Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Murat Tiryaki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Karabörk, öğrencilerin aileleri, öğretmenler ve engelli öğrenciler katıldı.
     Kaymakam Cemal Şahin, programda yaptığı konuşmada, herkesin birer potansiyel engelli adayı olduğunu belirterek, Çubukta engelliler için çok güzel çalışmaların yapıldığını anlattı.
     Engellilerin, diğer insanların sahip olduğu imkanlara kavuşması için daha çok gayret gösterilmesi gerektiğini kaydeden Şahin, İlçemiz, her konuda örnek olduğu gibi sosyal devletin en önemli çıtası olan engellilere hizmet konusunda da çok yüksek bir performansla, samimi bir davranışla güzel hizmetlere sebep olmaktadır. Dolayısıyla emeği geçen herkese ben huzurlarınızda teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Konuşmaların ardından öğrenciler, tiyatro oyunu, müzikal ve skeçlerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Poşetlerden yapılan kıyafet defilesi de izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Sinevizyon gösterisinde ise engelli öğrencilerin bütün bir yıl boyunca yaptıkları etkinlikler gösterildi.
     Program dans gösterileriyle sona erdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Engelliler haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER