Engelli sporcu, Başkandan evlilik için destek

Engelli sporcu, Başkandan evlilik için destek istedi -Özel Olimpiyatlar Türkiye Şampiyonasında ikinci olan Çankırı Belediyesinin Özel Sporcular Voleybol Takımının oyuncusu, kabul sırasında belediye başkanına evlenmek istediğini


ÇANKIRI (A.A) - Özel Olimpiyatlar Türkiye Şampiyonasında ikinci olan Çankırı Belediyesinin Özel Sporcular Voleybol Takımının oyuncusu, kabul sırasında belediye başkanına evlenmek istediğini söyleyerek, yardım istedi.
     Belediye Başkanı Dinç, Tekirdağda düzenlenen ve 17 ilden 18 takımın katıldığı Özel Olimpiyatlar Türkiye Şampiyonasında 2. olan Çankırı Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Özel Sporcular Voleybol Takımının sporcularını makamında kabul etti.
     Sporcuların önemli bir başarıya imza attığını kaydeden Dinç, şunları söyledi:
     Gençleri, velileri ve hocalarını tebrik ediyorum. Görülüyor ki, Çankırı artık her türlü organizasyondan başarıyla çıkabilecek bir duruma geldi. Özel Sporcular Voleybol takımımız Bursa, İstanbul gibi büyük illerin takımlarını yenerek ikinci oldu. Artık, yarıştığımız her alanda başarı elde edebileceğimize inanıyorum. Bu iftihar edilmesi, üzerinde durulması gereken bir başarı.
     Özel spor konusunda çeşitli dallarda çalışma yapacaklarını kaydeden Dinç, Buradan talimat veriyorum. Çankırı Belediyesi olarak özel sporlar alanında çalışma yapacağız. Sadece voleybol değil diğer spor dallarında da belediyemizin özel sporcuları olacak. Engelli sporcularımıza olan desteğimiz devam edecek. Fırsat tanındığında çocukların neler yapabileceğini hep birlikte görüyoruz. Biz de buna istinaden özel sporcularımıza gereken fırsatı sağlayacağız diye konuştu.
    
     -Engelli sporcu evlenmek istedi-
    
     Çankırı Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Özel Sporcular Voleybol Takımı sporcularından İsmail Koç (22), Başkan Dinç ile bir süre sohbet ettikten sonra evlenmek istediğini söyledi.
     Kız arkadaşının da olduğunu söyleyen Koç, evlenme konusunda Dinçten destek istedi.
     Başkan Dinç ise önümüzdeki hafta bir gün Koçun evine ziyarette bulunacağını kaydederek, Bu konu özel bir konu. Haftaya, ben senin evine gelerek özel görüşeceğim. Bu konuda, Belediye Başkanı olarak elimden gelen desteği vermeye, düğünü yapmaya hazırım diye konuştu.
    
     Muhabir: Özgür Alantor-Ferhat Barulay
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Engelli sporcu, Başkandan evlilik için destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER