Engelli boyacının örnek azmi

Engelli boyacının örnek azmi


MANİSA (A.A) - Turgutlu ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki engelli Mehmet Kaplan, 20 yıldır ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlıyor.
     İki kolu ve iki ayağı sakat olan, 3 ayda bir aldığı sakatlık maaşının yanı sıra Altay Mahallesi Tuhafiyeciler Sokak üzerinde bir kahvehane önünde 20 yıldır ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan Kaplan, Özürlülük çalışmaya ve karın doyurmaya engel değildir. Çok şükür, bu düşünce ile yıllardır azmederek çalışıyorum ve karnımı doyuruyorum dedi.
     Kaplan, bir evi ve engelli aracı olmasını çok arzu ettiğini, en büyük arzusunun ise uygun bir kısmet bulup evlenmek olduğunu söyledi.
     Her gün kahvehanesinin önünde boyacılık yapan Mehmet Kaplanın kendileri için de büyük bir örnek teşkil ettiğini belirten işletmeci Ahmet Özgendi, 20 yıldır mekanımızın önünde ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan Mehmet Ağabeyimiz bizim her şeyimiz. Biz onu çok seviyoruz ve durumuyla yaptığı işten büyük dersler ortaya çıkarıyoruz. Onun evlenmesi ve yuva kurmasını bizler de çok istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Engelli boyacının örnek azmi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER