EMOdan Genç proje sergisi

EMOdan Genç proje sergisi


ADANA (A.A) - Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şubesinin, Çukurova, Mustafa Kemal ve Osmaniye Korkut Ata Üniversiteleri Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencileri arasında EMO Genç Proje Sergisi düzenlediği bildirildi.
     EMOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Şube Başkanı Mehmet Mak, öğrencileri mesleki ve bilimsel çalışmalara teşvik etmeyi amaçladıklarını, sergi ile ortaya çıkacak proje ve ürünlerin, bilim ve araştırma kurumlarına, sanayi kuruluşlarına ve kamuoyuna tanıtımını hedeflediklerini kaydetti.
     Mak, Bu Sergi, aynı zamanda üniversitelerde öğrenim gören genç mühendis adaylarının birbiriyle kaynaşma ve dayanışmasını sağlayarak mesleki gelişimlerine katkıda bulunmaktır ifadelerini kullandı.
     Çukurova ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ahmet Teke ile Yrd. Doç. Dr. Zehan Kesilmişin görev aldığı ve bu yıl Adanada ilk kez düzenlenen EMO Genç Proje Sergisinde ÇÜden Ahmet Sarı Kalptech, ÇÜden Mehmet Bozdal ve Alaaddin Özdemir GSM Modem ile Uzaktan Kontrol, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinden Talat Aslan ile Musa Engin Gönel Dijital Evrak Takip Sistemi projelerinin sunumunu gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber EMOdan Genç proje sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER