Emniyet Müdürü Aydından Boydak Holdinge ziyaret

Emniyet Müdürü Aydından Boydak Holdinge ziyaret


KAYSERİ (A.A) - İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve holding yöneticilerini ziyaret etti.
     Aydın, ziyarette, Çocuk Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen Her Çocuğun Bir Hayali Olsun, Hayalleri Gerçek Olsun Projesi hakkında bilgi verdi.
     Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü ile Boydak Eğitim Kültür Vakfı (EKV) arasında imzalanan İşbirliği Protokolü çerçevesinde ilk ve orta okullarda öğrenim gören 6-16 yaş grubu toplam bin çocuğa gruplar halinde Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının gezdirilmesi sonrasında mont, kazak, pantolon ve bottan oluşan hediye verilmesi, Emniyet Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün koordineli çalışmaları sonucu eğitim ve öğretime katkı yapmak amacıyla şehir dışından göç alan ailelerin ağırlıklı olduğu öğrencilerden oluşan Hacı Nuh Nuhoğlu İlkokulu öğrencilerine yönelik sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerin gerçekleşmesine katkıda bulunan Boydak (EKV)ye şükranlarını sundu.
     Hacı Boydakta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bundan sonrada sosyal sorumluluk adına üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Aydından Boydak Holdinge ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER