Emniyet Müdürlüğü desteği ile ilköğretim servis

Emniyet Müdürlüğü desteği ile ilköğretim servis şoförlerine eğitim semineri verildi


NİĞDE (A.A) - Niğdede ilk ve orta öğretim okullarına taşımacılık yapan servislerin şoförlerine eğitim verildi.
     Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonundaki eğitime, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci de katıldı.
     Eğitimi, Emniyet Müdürlüğü ile işbirliğiyle gerçekleştirdiklerini belirten Ekinci şunları ifade etti:
     İki gün sürecek eğitimle servis şoförleri ile okul müdürlerini bir araya getirdik, çocuklarımızın güvenli bir şekilde okullarımıza ulaştırılması adına hepimize önemli görevler düşmekte. Bu çocuklar bize bir emanettir ve bu emaneti en iyi şekilde koruyacağınızdan eminim.
     İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ise, Niğdede trafik açısından yoğun ve hassas bir denetim olduğunu belirterek olumsuz sonuçları azaltma konusunda tedbirlerin devam edeceğini belirtti.
     2011 yılında Niğdede meydana gelen bin trafik kazasında 27 vatandaşın hayatını kaybettiğini hatırlatan Uludağ, Okul servis sürücülerin uyacakları kurallar, gösterecekleri davranışlar herkese örnek olacaktır. Özellikle taşıdığınız öğrencilerin sizlerin davranışlarını yakından takip ettiğini bilerek hareket etmenizi isterim. Tüm şoförlerin olduğu gibi özellikle geleceğimizi taşıyan sizlerin kurallara uyma konusunda hassas olmanızı diliyorum şeklinde konuştu.
     Konuşmaların ardından okul servis şoförlerine Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri Başpolis Memuru Akif Çimencan ve Komiser Yardımcısı Eray Karakaş tarafından bilgilendirme yapıldı.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Emniyet Müdürlüğü desteği ile ilköğretim servis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER