EMITT 2013 sona erdi

EMITT 2013 sona erdi -Fuarda açılan Malatya standını, AK Parti Malatya Milletvekili Öz ile CHP İstanbul Milletvekili Aslanoğlu ziyaret etti


MALATYA (A.A) - İstanbulda düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarındaki (EMITT) Malatya standını AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ile CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ziyaret etti.
     Malatya Belediyesi Kültür A.Şden yapılan yazılı açıklamaya göre, EMITT kapsamında Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi ortaklığında açılan stantta, Malatyanın tarihi ve kültürel değerleriyle yemekleri tanıtıldı. Standı AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ziyaret etti. Milletvekilleri Öz ve Aslanoğlunu Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay ve Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı karşıladı.
     Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, yerli ve yabancı turistlerin Malatyaya gelmesi için böylesi tanıtım organizasyonlarına ihtiyaç olduğunu ifade ederek, en kısa zamanda Malatyanın turizm alanında da gelişmesi için farklı projelerin yapılması gerektiğini belirtti. Öz, bir yabancı turistin Malatyada konaklama zamanının ortalama 2 gün olduğunu kaydederek, bunun en az bir hafta ve üzerine çıkarılması gerektiğini vurguladı.
     Aslanoğlu da Malatyanın EMITT gibi önemli bir etkinlikte yer almasının onur verici olduğunu ifade ederek, memnuniyetini belirtti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber EMITT 2013 sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER