Elmadağda sanayicilere tapu teslimi

Elmadağda sanayicilere tapu teslimi


ANKARA (A.A) - Elmadağ ilçesi Hasanoğlan Sanayi Bölgesinde bulunan arsaların imarı yeniden düzenlenerek, hak sahiplerine tapuları teslim edildi.
     Hasanoğlan Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) dernek binasında gerçekleştirilen tapu teslim törenine Elmadağ Kaymakamı Resul Kır, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ankara 1. Bölge Tapu Kadastro Müdürü Faruk Dönmez, Ankara 1. Bölge Tapu Kadastro Şube Müdürü Osman Emir ve Hasanoğlan sanayicileri katıldı.
     Kaymakam Resul Kır, törende yaptığı konuşmada, çalışmaların bölge gelişimine katkılarını anlattı. Kır, İnşallah bu tapu töreninden sonra bölgede bulunan sanayi parsellerinin tamamında sorunlar çözülmüş oldu. Böylece bu sorunun aşılması ile ilçemizin gelişmesi de hızlanmış olacak dedi.
     Belediye Başkanı Gazi Şahin ise işin revize bölümünü tamamlayarak doğru olan işi yaptıklarını belirterek, Fiili durumu imar durumu yaptık. Yasal mevzuatı uygun hale getirdik. Emsal oranları 0,50den bire çıkıldı. Bundan böyle sanayicilerimiz daha rahat nefes alacak diye konuştu.
     Konuşmaların ardından yeni düzenlenen tapular sanayicilere dağıtıldı, HASİAD Başkanı Çetin Tekin tarafından katılımcılara plaket veridi.
    
     Muhabir: Elmadağ
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Elmadağda sanayicilere tapu teslimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER