Elazığsporun kombine kart satışları

Elazığsporun kombine kart satışları -Basın sözcüsü Yıldırım: Kampanyamızın bitmesine çok az bir süre kalmış olmasına rağmen satışlar bizde ciddi anlamda hayal kırıklığı oluşturdu


ELAZIĞ (A.A) - Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü Şerafettin Yıldırım, kombine kart satış kampanyalarına ilginin olmamasından yakındı.
     Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Elazığsporun basın sözcüsü Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce belirledikleri kombine kart fiyatlarında indirime gittiklerini söyledi.
     Maraton tribünü kombine biletlerinde 50, kapalı ve VIP tribünü biletlerinde ise 100 lira indirim yaptıklarını ifade eden Yıldırım, maraton tribünü biletlerinin 700, kapalı tribün kombine kartlarının bin 400, VIP tribünü biletlerinin ise 2 bin 400 liraya çekildiğini belirtti.
     Kombine bilet alanlara 1 adet orijinal Elazığspor forması hediye ettiklerini kaydeden Yıldırım, başlattıkları kampanyanın bitmesine çok az bir süre kaldığını hatırlatarak, Kampanyamızın bitmesine çok az bir süre kalmış olmasına rağmen satışlar bizde ciddi anlamda hayal kırıklığı oluşturdu. Dolayısıyla bu da bizi üzmektedir. Taraftarlarımızdan daha sağ duyulu yaklaşmalarını beklemekteyiz diye konuştu.
     Kombine bilet almak isteyenlerin belirlenen fiyatı 17 maça böldüklerini ve rakamın yüksek çıktığını düşündüklerini belirten Yıldırım, kombine yapılmadığı zaman her maça ayrı bilet fiyatı belirleyeceklerini ifade etti.
     Bu durumda büyük maçlarda bilet fiyatlarının en az 100 lira olacağını kaydeden Yıldırım, Diğer maçlarda da yine maraton için konuşuyoruz 40-50 lira arası olur. Böyle bir hesaplama yapıldığında kombinenin çok da pahalı olmadığı ortaya çıkar. Eğer bir değerlendirme yapılacaksa bu da göz önünde bulundurulmalı dedi.
     Yıldırım, 30 Temmuzda sona erecek kombine kart satış kampanyasının süresinin uzatılması konusunun gelecek taleplere göre yönetim kurulunda görüşebileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığsporun kombine kart satışları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER