Elazığ Valisi Erol, yeni yıl mesajı

Elazığ Valisi Erol, yeni yıl mesajı yayımladı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Valisi Muammer Erol, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Vali Erol, mesajında, 2012 yılını kentin sorunlarına çözümler üretebilmek, ihtiyaçları doğrultusunda daha iyi hizmetler sunabilmek ve her yönüyle kalkınmış bir yer inşa edebilmek adına yoğun bir gündemle geçirdiklerini belirtti.
     Bu süreçte umutlarını yitirmeden, inançla, azimle, sabırla çalıştıklarını ve zorlukların üstesinden gelmeye hep birlikte gayret gösterdiklerini kaydeden Erol, Elazığın bölge genelinde sağlık hizmetlerinden eğitime, turizmden kültür ve sanata birçok yönüyle yıldızı parlayan bir şehir olduğunu vurguladı.
     Bu güzel ilin, bulunduğu bölgede her bakımdan söz sahibi olması, yatırım ve teşvikler için bir cazibe merkezi haline gelmesi, kalkınmada öncelikli iller arasında hak ettiği yeri alması için gerekli altyapısal hazırlıklara gidildiğini, mevcut imkanlar dahilinde girişim ve çalışmalara başlandığını aktaran Vali Erol, şunları kaydetti:
     Önümüzdeki yıl da hedeflenen noktaya ulaşabilmek için aynı kararlılık ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu doğrultuda kamu kurumlarımız arasındaki koordinasyon ve ortak sinerji sayesinde ilimizin acil çözüm bekleyen öncelikli sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda arzu ettiğimiz sonuca ulaşabileceğimize inanıyorum. Yeni yılın, ülkemize ve dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, hoşgörünün benimsendiği, toplumsal afetlerden, her türlü şiddet ve terörden uzak, insanların huzur ve mutluluk içinde yaşadığı bir yıl olmasını temenni ediyor, tüm Elazığlı hemşehrilerimin, her derecedeki kamu görevlisi arkadaşımın ve değerli basın mensuplarının yeni yılını kutluyor, sevgilerimi sunuyorum.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığ Valisi Erol, yeni yıl mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER