Elazığ TSOdan anket çalışmamız yoktur açıklaması

Elazığ TSOdan anket çalışmamız yoktur açıklaması


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), kendileri tarafından kamuoyuna yönelik herhangi bir anket çalışması yapılmadığını bildirdi.
     Odadan yapılan yazılı açıklamada, bazı şahısların odanın adını kullanarak işletmeleri ziyaret ettikleri ve hazırladıkları anket formlarını doldurdukları belirtildi.
     Odanın Avrupa Odalar Birliği Akreditasyon Belgesi ve TSE ISO 9001 Kalite Hizmet Belgesi gereğince yıl içerisinde üyelere yönelik telefon, web sitesi, e-posta ve odaya işlem için gelen üyelerle yüz yüze anket çalışmaları yaptığı ve bunları yayınladığı hatırlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Dolayısıyla odamız tarafından 2012 Kasım ayı itibarı ile kamuoyuna yönelik olarak yüz yüze yürütülmekte olan herhangi bir anket çalışması bulunmamaktadır. Bu konuyla ilgili olarak yapılan çalışmanın amacı ve kimler tarafından niçin yapıldığı hakkında kurumumuza resmi bir müracaat yapılmış değildir.
     Odamızın bilgisi dışında ve onayı olmaksızın yapılan bu çalışmaya itibar edilmemesi, gelen kişilerden kimlik bilgilerini sorması ve odamıza bildirmeleri; konu hakkında kurumsal haklarımızın ihlalinin tespiti halinde yasal haklarımızın kullanılacağını ve başta üyelerimiz olmak üzere bir mağduriyete müsaade etmeyeceğimizi tüm üyelerimizin ve kamuoyunun bilgilerine önemle arz ederiz.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Elazığ TSOdan anket çalışmamız yoktur açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER