Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -FÜde, İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu An(la)ma paneli yapıldı


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Üniversitesinde (FÜ) İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu An(la)ma paneli yapıldı.
     Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, FÜ İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri tarafından Prof. Dr. Bahaeddin Ögel Konferans Salonunda İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu An(la)ma paneli düzenlendi.
     Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, paneli hazırlayanlara teşekkür ettiğini belirterek, İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoyu rahmetle andığını kaydetti.
     Panelde İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri tarafından Mehmet Akif Ersoyun hayatı, İstiklal Marşı ve yazılış öyküsü, isimden içeriğe Safahat, Mehmet Akif Ersoyun eserlerinde doğu algısı konularında izleyicileri bilgiler verildi.
    
     -Kebanda aile sağlığı merkezleri A Grubu unvanı aldı
    
     Kebanda 1 ve 2 numaralı aile sağlığı merkezleri A Grubu unvanı aldı.
     Keban aile sağlığı merkezleri sorumlu hekimi Dr. Murat Mustafa Gönül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tıbbı cihaz ve diğer kriterleri en iyi şekilde uygulayan aile sağlığı merkezlerine en üst unvan olarak A Grubu unvanı verildiğini söyledi.
     Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğünün kararıyla Kebandaki 1 ve 2 numaralı aile sağlığı merkezlerinin bu unvanı aldıklarını ifade eden Gönül, Merkezlerimizde elektronik sıra sistemiyle hasta mahremiyeti gözetilerek çağrı ve kayıt yapıldığı gibi, engelli ve normal tuvaletlere Acil çağrı zili konulmuş, ayrıca bina içi ve bina dışı yönlendirme levhaları ile görsel anlamda da daha kaliteli hizmet verilmeye başlanılmıştır dedi.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER