Elazığda yapımı durdurulan Çayda Çıra alt

Elazığda yapımı durdurulan Çayda Çıra alt geçidi


ELAZIĞ (A.A) - Saadet Partisi (SP) Elazığ il yönetim kurulu üyesi İbrahim Öcal, Elazığda yapımı mahkeme tarafından durdurulan Çayda Çıra alt geçidiyle ilgili Hukukun üstünlüğüne inanan bir parti olarak bizim, adil bir yargılama neticesinde verilen karara karşı çıkmamız söz konusu olamaz dedi.
     Öcal, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, mahkemenin Çayda Çıra alt geçidi hakkında verdiği kararın doğru olduğunu belirtti. Çayda Çıra alt geçidiyle ilgili karara bağlanmış bir davadan vazgeçmelerinin söz konusu olamayacağını, karara bağlanmış bir davadan vazgeçmenin hukuk güvenliğini zedeleyici bir hareket olduğunu ifade eden Öcal, şunları kaydetti:
     Partimizin yönetim kurulu üyelerinin tamamı, İdare Mahkemesinin imarsız olduğu ve uzun vadede şehrin gelişimine sekteye uğratacağını tespit ettiği bir kavşak çalışmasının iptalini öngören karara saygı duymaktadır. Hukukun üstünlüğüne inanan bir parti olarak bizim adil bir yargılama neticesinde verilen karara karşı çıkmamız söz konusu olamaz. Çayda Çıra alt geçidiyle ilgili mahkemenin verdiği karara herkes saygı duymak zorundadır. Özetle partimiz il teşkilatı, alt geçitle ilgili davayı millet adına karar veren sayın mahkemelerin takdirine bırakmıştır.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Elazığda yapımı durdurulan Çayda Çıra alt Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER