Ekonomi Bakanı Çağlayan, Mersinde:

Ekonomi Bakanı Çağlayan, Mersinde: Muta gelirken eli kolu boş gelmedik. Ben de emanetiniz olan Mustafa Severi Bakan Yardımcısı yaptık. Sizin içinizden çıkan bir evladınızı sağ kolum yaptık


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ben de Mutlu olmaktan şeref duyuyorum. Muta gelirken eli kolu boş gelmedik. Ben de emanetiniz olan Mustafa Severi Ekonomi Bakan Yardımcısı yaptık. Sizin içinden çıkan bir evladınızı sağ kolum yaptık dedi.
     Ekonomi Bakanı Çağlayan, Mut Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında verilen iftar yemeğinden önce yaptığı konuşmada, seçim startını Muttan verdiklerini söyledi.
     Mersinde AK Partiyi birinci parti yaptıklarını belirten Çağlayan, Yapamayacağımız şeyleri asla beklemeyin, ama neyi söz vermişsek yaparız. Başkası gibi aldatan olmayız. Onun için buraya geldiğimiz zaman alnımız açık geliyoruz. Türkiyemizi son 9 yılda getirmiş olduğumuz seviyeyi daha üst seviyelere taşıyacağız. Biz diğerlerinden farklıyız. Son seçimlerde de bunu gösterdiniz dedi.
     Çağlayan, konuşmasına şöyle devam etti:
     Ben de Mutlu olmaktan şeref duyuyorum. Muta gelirken eli kolu boş gelmedik. Ben de emanetiniz olan Mustafa Severi Bakan Yardımcısı yaptık. Sizin içinden çıkan bir evladınızı sağ kolum yaptık. Mut başta olmak üzere uluslararası alanda, aracı olmaksızın sizlerin adına koşuşturarak beni ve bakanlığımı temsil edecek. Artık, senede birkaç kez beraber olacağız. Mutun adını sadece Mersinde değil, Türkiyede değil, dünyaya yazacağız demiştik. Hatırlıyor musunuz- THY Genel Müdürünü aramış, demiştim ki THYın bir uçağının adına Mut adının verilmesini istiyoruz. Mut adlı uçak Mutun adını dalgalandıracak. Hizmetlere koşuşturmaya devam edecek.
     Çağlayan, konuşmasının ardından vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Bakan Çağlayan, Muta gelmeden önce de, Taşucunda Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaşı belediyedeki makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
    
     Muhabir: Nurdan Mısırlıoğlu Toros / Süleyman Tıraş / Ömer Yıldız
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Ekonomi Bakanı Çağlayan, Mersinde: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER