Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi

Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi -Ankara Valiliği ile hayırsever Mesut ve Hasan Basri Ekni kardeşler arasında "Fatma Ekni Spor Salonu" yapımı için protokol imzalandı


ANKARA (A.A) - Ankara Valiliği ile hayırsever Mesut ve Hasan Basri Ekni kardeşler arasında "Fatma Ekni Spor Salonu" yapımı için protokol imzalandı.
     Valilik düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Alaaddin Yüksel, Ankarada eğitim ve öğretimin sorunlarının çözülmesi için büyük gayret gösterdiklerini ifade ederek, "Benim Ankaralı çocuklara karşı sorumluluklarım var" diyen ve eline bir tuğla dahi alıp gelen herkesle kucaklaşmaya hazır olduğunu vurguladı.
     Vali Yüksel, Ekni kardeşlerle daha önce babaları adına 24 derslikli Mehmet Zakir Ekni Anadolu Lisesi protokolünü imzaladıklarını hatırlatarak, iki kardeşin okulun yanındaki boş arsaya da anneleri Fatma Ekninin adının verilmesi şartıyla "Fatma Ekni Spor Salonu" için protokol imzalamak istediklerini belirtti.
     Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi kapsamında Valilik olarak 56. protokolü imzaladıklarını dile getiren Yüksel, her katkının Ankaradaki çocukların uygarlık yarışında önlerini açtığını ve onlara geri döndüğünü anlattı.
     YGSde Ankaranın il başarısında 2010da 6ıncı, 2011de 5inci 2012de 2inci ve 2013de 1inci olduğunu hatırlatarak, bu başarının tesadüf olmadığını ifade etti.
     Konuşmalardan sonra Vali Yüksel ile Mesut Ekni ve Hasan Basri Ekni protokolü imzaladı.
    
     Muhabir: Gözde Gültekin
     Yayıncı: Eda Ay
<< Önceki Haber Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER