Eğitim

Eğitim-İş hatıra ormanı kuruyor


ANKARA (A.A) - Eğitim İş Sendikası Şereflikoçhisar İlçe Temsilciği, hatıra ormanı oluşturmak amacıyla ağaç dikme programı düzenledi. Boğaz mevkisindeki programda, yaklaşık 500 adet fidan toprakla buluşturuldu.
     Sendikanın İlçe Temsilcisi Gökhan Çelikcan, Eğitim İşin doğa dostu bir sendika olduğunu belirterek, 500 adet kayısı, kiraz, elma, erik, çam, sedir, diş budak ve akasya türündeki fidanları toprakla buluşturarak hatıra ormanımızı kuracağız dedi.
     Fidan dikiminden sonra ağaçların bakımının yapılmasının önem taşıdığına işaret eden Çelikcan, ağaçların sulanmasını sağlamak için su depoları kuracaklarını ve damlama yöntemiyle ağaçların su ihtiyaçlarını karşılayacaklarını anlattı.
     Şereflikoçhisarlı olan Eğitim İş Aydın Şube Başkanı Şaban Özdemir ise Eğitim İş Sendikasının son süreçte en güvenilir ve başarılı bir sendika olduğu bir kez daha öne çıktı. Bizler doğa dostu bir örgütüz. Bunu, burada bir kez daha gösterdik diye konuştu.
     Ağaç dikme programına katılan Belediye Başkan Vekili Ramazan Eroğlu, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Gündoğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz ve sendika üyeleri, fidanları toprakla buluşturdu.
    
     Muhabir: Murathan Demirkan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER