Eğitim

Eğitim-Sen Kırklareli Şube Başkanı Meriç: -Mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz


KIRKLARELİ (A.A) - Eğitim-Sen Kırklareli Şube Başkanı Seyfi Meriç, Baskı ve sindirme politikalarına rağmen, yıllardır savunduğumuz ilke ve değerlerin rehberliğinde mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz görüşlerini bildirdi.
     Meriç, yaptığı açıklamada, baskı ve tutuklamalarla KESKi hedef haline getirmeye çalışan güç odaklarına karşı, sessiz ve tepkisiz kalmayacaklarını bildirdi. KESKin örgütlü gücünü ve mücadelesini engellemeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade eden Meriç, şunları kaydetti:
     Bugün KESK ve ona bağlı sendikaların iktidarın hedefi haline getirilmesi, önümüzdeki dönemde gerek 4+4+4 eğitim modelinin yaratacağı kaos süreci, gerekse başta kıdem tazminatlarının gasbı olmak üzere, emek alanında yoğunlaşması beklenen saldırılara karşı güçlü bir karşı koyuşun engellenmesini amaçlamaktadır. En azından bu yönce oluşacak bir mücadele cephesinin parçalanarak zayıflatılması ve etkisiz hale getirilmesi amacıyla KESK gibi önemli bir dinamiğin hedef seçilmiş olması şaşırtıcı değildir. Mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Salim Tiran/Rahmi Cinokur
     Yayıncı: Neşat Ergül

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER