Eğitim İş Hatay Şubesi Genel Sekreteri

Eğitim İş Hatay Şubesi Genel Sekreteri Eyüboğlu: Yurtta barış, dünyada barış ilkelerden hareketle 9 Şubat tarihinde Hatayda bir eylem gerçekleştirme kararı aldık


HATAY (A.A) - Eğitim İş Hatay Şubesi Genel Sekreteri Şenol Eyüboğlu, Yurtta barış, dünyada barış ilkelerden hareketle 9 Şubat tarihinde Hatayda bir eylem gerçekleştirme kararı aldık dedi.
     Eyüboğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyetinde (HGC) gerçekleştirdiği basın toplantısında, ulusal kurtuluşun evrensel yönü olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün Yurtta barış, dünyada barış ilkesiyle bir politika izlediklerini söyledi.
     Atatürkün bu ilkesiyle birlikte komşu ülke Suriyede yaşanan iç savaşın son bulması için Hatayda bir eylem gerçekleştireceklerini kaydeden Eyüboğlu, Ulu Önder Atatürkün, bu coğrafyalarda emperyalizme karşı gerçekleştirmiş olduğu Savaş zaruri olmadıkça cinayettir ve Yurtta barış, dünyada barış ilkelerden hareketle 9 Şubat tarihinde Hatayda bir eylem gerçekleştirme kararı aldık. Tüm Hatay halkını eylemimize desteğe çağırıyoruz diye konuştu.
     Toplantıya Eğitim İş Hatay Şube Başkanı Şenol Aslan, yönetim kurulu üyeleri Serdar Albayrak ve Aslan Gürdaş da katıldı.
    
     Muhabir: Lale Köklü
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Eğitim İş Hatay Şubesi Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER