EGİAD Genel Kuruluna doğru

EGİAD Genel Kuruluna doğru -Seda Kaya başkanlığındaki Takım 12, dernek yönetimine adaylığını açıkladı


İZMİR (A.A) - Ege Genç İş Adamları Derneği (EGİAD) yönetimine, Seda Kaya başkanlığında Takım 12 adıyla bir araya gelen grup aday oldu.
     EGİADın 12. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul öncesi, Kaya Prestige Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Seda Kaya başkanlığında TAKIM 12 adıyla bir araya gelen genç işadamları dernek yönetimine talip oldu.
     Kaya, listesinde yer alan takım arkadaşlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında, bugüne kadar ki dernek yönetimlerinin ortaya koyduğu çalışmalarla EGİADın artık bölgesel bir güç haline geldiğini belirtti.
     Yeni dönem yönetimine talip olan Takım 12 olarak, önceki dönemlerin bütün başarılı faaliyetlerine sahip çıkmak ve üzerine yenilerini eklemek istediklerini ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
     Bu amaçla 12. dönem için 12 yepyeni proje hazırladık. EGİADın kültürünü ve üye yapısını kaynaklarını çok iyi bilen tecrübeli bir grubuz ve projelerimizi bu bilgilerin ışığında şekillendirdik. Hayalimizdeki EGİAD sadece bölgesel değil, ulusal bir güç. Hedefimiz, Ege Bölgesinin iş dünyasını yansıtabilen, çözüm üretebilen, gündemi takip eden değil gündemi yaratan bir dernek olmak. Biz Takım12 olarak EGİADın 12. döneminin sıçrama dönemi olması gerektiğini düşünüyoruz. 12. dönemde EGİADın sadece İzmirin ve bölgenin değil, Türkiyenin önde gelen iş platformu derneklerinden biri olması gerektiğini düşünüyoruz.
     EGİAD yönetimine talip olan Seda Kaya başkanlığındaki Takım 12 grubunda, AGS Paraffin Yönetim Kurulu Üyesi Ahu Salgar Kanat, Barcin Elektronik Genel Müdürü Ali Barçın, İlter, Turan&Argun Hukuk Bürosu Ortağı Avukat Aydın Buğra İlter, İzmirgaz İdari ve Mali Müdür Yardımcısı Demir Koloğlu, Özusta Mücevherat Firma Sahibi Erhan Özustanın da aralarında yer aldığı 17 isim yer alıyor.
    
     Muhabir: Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber EGİAD Genel Kuruluna doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER