Edirne heyeti Ankarada ziyaretlerde bulundu

Edirne heyeti Ankarada ziyaretlerde bulundu -Edirne Valisi Duruer ve AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu başkentte çeşitli temaslarda bulundu


EDİRNE (A.A) - Edirne Valisi Hasan Duruer ve AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, başkentte çeşitli temaslarda bulundu.
     Vali Duruer ve Milletvekili Müezzinoğlu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, TBMM İdare Amiri Mustafa Kabakçı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, TİKA Başkan Serdar Çam, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdemi ziyaret etti.
     Müezzinoğlu, ziyaretlerin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edirne Valisi Duruerle pek çok önemli ismi ziyaret ettiklerini ve ziyaretlerin verimli geçtiğini söyledi.
     TBMM Başkanı Cemil Çiçeke nezaket ziyaretinde bulunduklarını ve Edirneye davet ettiklerini ifade eden Müezzinoğlu, Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ ile Roman vatandaşlarımız için yapılacak çalışmaları paylaştık dedi.
     Spor Genel Müdürü Mehmet Baykanla yapılan görüşmede gençlik merkezleri ve kapalı antrenman sahaları konusunun görüşülmesinin ardından TİKA Başkanı Serdar Çamı ziyaret ettiklerini ifade eden Müezzinoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilciliğinin kurulmasının ardından Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının da Edirneye temsilcilik açacak olmasının sonrasında TİKA ayağını da Edirneye getirip Edirnenin Balkanların merkezi olması çalışmalarını yapıyoruz, çalışmayı da başlattık. İnşallah o süreçte devreye giriyor diye konuştu.
     Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdemle Keşan ve Uzunköprü adliyeleriyle ilgili çalışmaları paylaştıklarını anlatan Müezzinoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Arzu ile de meraların durumunu görüştüklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Edirne heyeti Ankarada ziyaretlerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER