Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Keşandaki çok amaçlı pazar yeri kompleksinin inşaatına başlandı


EDİRNE (A.A) - Keşandaki çok amaçlı pazar yeri kompleksinin inşaatına başlandı.
     Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, temel atma töreninin ardından yaptığı açıklamada, 23 milyon 680 bin liraya ihalesi yapılan kompleksin, geçen yıl 11 Aralıkta yer tesliminin gerçekleştiğini hatırlattı.
     51 bin metrekare alan üzerine kurulacak kompleksin 2 yılda bitirilmesinin hedeflendiğini belirten Özcan, kompleksin ilçe ekonomisine katkı sağlayacağını kaydetti.
     Çok amaçlı pazar yeri kompleksinde 840 tezgah, 296 dükkan, 560 kişilik çok amaçlı salon ile belediye hizmet binaları bulunacak.
    
     -21 Mart Dünya Ormancılık Günü-
    
     Keşan Orman İşletmesi Müdürlüğünce, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla Keşan Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Parkında vatandaşlara ücretsiz olarak 900 adet fıstık çamı ve mazı fidanı dağıtıldı.
     Keşan Orman İşletmesi Müdürü Sabahattin Canbakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ormanların korunması ve çevrenin ağaçlandırılması konusunda Türkiye ve dünyada önemli sorunlar olduğunu belirtti.
     Teknolojik gelişmeler ve dünya nüfusunun hızlı artışının diğer doğal kaynaklar gibi ormanlar üzerindeki baskıyı artırdığını ifade eden Canbakkal, Gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya ve temiz çevre bırakmanın yolu ormanların korunmasından geçer dedi.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER