Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Roman müzisyenler, huzurevinde konser verdi


EDİRNE (A.A) - Edirne Roman Dernekleri Federasyonu (ROMDEF) üyesi müzisyenler, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevinde konser verdi.
     Edirne Huzurevindeki konserde Edirne Çeribaşı Fikri Ocak, Roman Ateşi Dans Grubu ile şarkılar eşliğinde roman dansları sergiledi. Ocak, bazı huzurevi sakinleriyle dans etti.
     Edirne ROMDEF Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Güyümgüler, konseri yaşlılarla bir arada olmak için düzenlediklerini söyledi.
     Sosyal çalışmalarla gündeme gelmek istediklerini ifade eden Güyümgüler, Birgün hepimizin yaşlanacağı düşüncesinden yola çıkarak, huzurevindeki büyüklerimizi unutmadığımızı göstermek istedik dedi.
    
     -Sürücülere broşürlü uyarı
    
     Edirnedeki sürücüleri, emniyet kemeri takma konusunda bilinçlendirmek amacıyla broşür dağıtıldı.
     İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Hükümet Caddesinde yaptıkları uygulamada, sürücülere emniyet kemeri takmanın öneminin anlatıldığı broşürler verdi.
     Broşürlerin, kentin farklı noktalarında da dağıtılacağı belirtildi.
    
     -Alperen Ocakları Yazıcıoğlu için mevlit okutacak
    
     BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 4. yıl dönümünde Edirnede anılacak.
     Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kahramanmaraşta 25 Mart 2009da helikopterin düşmesi sonucu vefat eden Yazıcıoğlu için yarın mevlit okutulacağını belirtti.
     Yazıcıoğlunun yokluğunun, kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Cankaloğlu, şunları kaydetti:
     Onu unutmadığımızı, unutmayacağımızı, unutturmayacağımızı belirtiyoruz. Onu her geçen gün daha fazla özlüyoruz. Ülkemizin hassas bir dönemden geçtiği bu süreçte onun yokluğunun, ülkemiz adına büyük bir kayıp olduğunu düşünüyoruz. Alperenler olarak onu vefatının 4. yılında yapacağımız programlarla yad edeceğiz. Yarın Eski Camide, Muhsin Yazıcıoğlu ve aynı kazada hayatını kaybeden 5 kişi için mevlit okutacağız.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER