Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Edirne Belediye Başkanı Sedefçiye ziyaret


EDİRNE (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Edirne Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçiyi ziyaret etti.
     Belediyedeki ziyarette konuşan Sedefçi, kentte her alanda gençlerin olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Genç girişimcilerin ülkenin geleceğine katkıda bulunacağını belirten Sedefçi, genç beyinlere özen gösterdiklerini ifade etti.
     TOBB İl Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri de Belediye Başkanı Sedefçiye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
    
     -TEB, KTSO üyelerine kredi kullandıracak-
    
     Türkiye Ekonomi Bankasının (TEB), Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) üyelerine kredi kullandıracağı bildirildi.
     KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TEB ve KTSO arasında imzalanan protokol kapsamında, oda üyelerinin 500 bin liraya kadar kredi kullanabileceğini belirtti.
     Üyelerin, ticari nakdi ve gayri nakdi şekilde kredi kullanabileceğini ifade eden Helvacıoğlu, Kredi aylık 0,85 faiz oranlı ve 3 ay geri ödemesiz şekildedir dedi.
    
     -KTSO, ödüllü kan bağışı kampanyası başlattı-
    
     Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), ödüllü kan bağışı kampanyası başlattı.
     KTSO Yönetim Kurulu Üyesi Önder İnceoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, odada düzenlenen kan bağışı kampanyasının 3 gün süreceğini söyledi.
     Kampanyanın ilk gününde 50 ünite kan bağışlandığını belirten İnceoğlu, kampanya çerçevesinde yapılacak çekilişte bir kişiye tablet bilgisayar hediye edileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş - Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER