Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Saadet Partisinden Nişancıpaşa Mahallesine ziyaret


EDİRNE (A.A) - Saadet Partisi Edirne Mahalli İdareler Başkanı Sinan Tekin, Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Denizi ziyaret etti.
     Denizden mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Tekin, yaklaşık 8 bin kişinin yaşadığı mahallede asayiş eksikliğinin önemli bir sorun olduğunu söyledi.
     Mahalle halkının tedirgin olduğunu belirten Tekin, Yetkililerin bu konuda çok daha ciddi tedbirler alması gerekir. Ayrıca mahallede yeşil alan ve çocuk parkı yetersizliği de dikkat çekiyor dedi.
    
     -Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Beykent Koleji sporcuları, Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonasında dereceye girdi.
     Kolejden yapılan yazılı açıklamada, kolej sporcuları Doruk Tekin, Burçak Bilgin ve Batıkan Alpmanın İstanbulda düzenlenen Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonasında dereceye girdiği belirtildi.
     Batıkan Alpmanın 50 metre sırtüstü kategorisinde Türkiye şampiyonu, Doruk Tekinin Açık Yaş Grubu 200 metre sırtüstü kategorisinde 3. olduğu, Burçak Bilginin de 100 ve 200 metre sırtüstü kategorilerinde final müsabakalarına katıldığı kaydedildi.
    
     -ABEMden bilgilendirme toplantısı-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Edirne Valiliği Avrupa Birliği ve Eşgüdüm Merkezi (ABEM) tarafından Edirne Lisesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     ABEM Program sorumlusu Yalçın Yıldırım, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı toplantıda gençlik programları ve gençlik girişimleri hakkında bilgi verdi.
     Yıldırım, öğrencilere proje hazırlama kriterleri hakkında açıklama yaptı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER