Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Engelli sporcular ödüllendirildi


EDİRNE (A.A) - Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakalarda dereceye giren takım ve sporcular ödüllendirildi.
     Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen atletizm, masa tenisi, yüzme ve bocce müsabakalarında dereceye giren takım ve sporcuların, düzenlenen törenle ödüllendirildiği belirtildi.
     Sporcuların ödülleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Nurgül Kahraman, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Merter ve Spor Şube Müdür Vekili Zekeriya Bayrak ve kurum müdürleri tarafından verildi.
    
     -Canlı hayvan pazarı açıldı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Havsa ilçesindeki canlı hayvan pazarı tekrar açıldı.
     Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trakya genelinde gerçekleştirilen şap aşılaması nedeniyle 6 hafta kapalı kalan pazarın tekrar açıldığını söyledi.
     Pazara giriş ve çıkışlardaki hijyen kontrollerin belediye ekipleri ve veterinerler tarafından yapıldığını belirten Tekin, Pazarımıza menşei kağıdı olmayan hayvanların girişine izin verilmemektedir ve satılan tüm hayvanlar kayıt altına alınmaktadır. Üreticilerimize hayırlı olsun dedi.
     Pazarda küçükbaş hayvanlar 250 ile 400 lira arasında, büyükbaş hayvanlar da 2 bin 500 lira ile 5 bin lira arasındaki fiyatlardan alıcı buluyor.
    
     -TÜ Rektörü Yörük, Enez Kaymakamı Baysalı ziyaret etti
    
     (Fotoğraflı)
    
     Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Enez Kaymakamı Fatih Baysalı ziyaret etti.
     Baysal ile Yörük kaymakamlıkta bir süre sohbet etti.
     Ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Haktan Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Murat Uçar Enez Kazı Başkanı Prof. Dr. Sait Başaran da yer aldı.
     Ziyaretin ardından Baysal ve Yörük, İstanbul Üniversitesine ait tesislerin açılışına katıldı.
    
     -TÜde Öğrencimizi Destekliyoruz projesi
    
     Trakya Üniversitesinde (TÜ) dar gelirli öğrenciler için Öğrencimizi Destekliyoruz projesi başlatılacak.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, öğretim elemanları ve idari personelin katkılarıyla hayata geçirilecek projede toplanacak bağışların, ocak ayından itibaren dar gelirli öğrencilere dağıtılacağı belirtildi.
     Öğretim elemanları ve idari personelin, bağlı bulundukları dekanlık ve müdürlüklere verecekleri dilekçelerle, öğrenciler için maaşlarından bir yıl boyunca her ay uygun gördükleri miktarda kesinti yapılmasını sağlayabilecekleri kaydedildi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı - Necdet Uybaş / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER