Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -AERin 3. Kriz Zirvesi gerçekleştirildi


EDİRNE (A.A) - Avrupa Bölgeler Asamblesinin (AER) 3. Kriz Zirvesi yapıldı.
     Edirne Valiliği Avrupa Birliği Eşgüdüm Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Edirne İl Özel İdaresinin de üyesi olduğu AERnin olağanüstü genel kurulu için Fransanın Paris şehrinde bulunan asamble delegelerinin, 3. Kriz Zirvesi için bir araya geldikleri belirtildi.
     Açıklamada, Türkiyeden 35 delegenin yer aldığı toplantıya, Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan ile İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Alaaddin Uğurun da katıldığı kaydedildi.
    
     -AFAD resim ve kompozisyon yarışması
    
     Edirne Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce düzenlenen "Afetler ve etkilerinden korunma" konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.
     Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, afet ve acil durum konularına dikkati çekmek ve afet bilincinin istenilen seviyeye ulaşmasını sağlamak amacıyla "Sivil Savunma Günü" ve "Deprem Haftası" dolayısıyla ortaokul ve lise öğrencileri arasında resim ve kompozisyon yarışmaları düzenlendiği belirtildi.
     Açıklamada, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin, müdürlüğün toplantı salonunda düzenlenen törenle Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Ergün ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Erdoğan Vesek tarafından taktim edildiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER