Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Edirnede "İlkokul Fiziksel Etkinlikler Şöleni" yapıldı


EDİRNE (A.A) - Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce, kentteki ilkokul öğrencilerine yönelik "İlkokul Fiziksel Etkinlikler Şöleni" düzenlendi.
     Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, kentteki 36 okuldan yaklaşık bin 400 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinliğin 7-8 Mayısta Şükrü Paşa Atletizm Sahasında yapıldığı belirtildi.
     Etkinlik boyunca fasulye torbası atma, el değdirerek bayrak koşusu, bowling, çember, çemberle işbirliği ve çift ayak atlama oyunlarının oynandığı aktarılan açıklamada, etkinliklere katılan öğrencilere Müdürlükçe katılım belgesi ve madalya verildiği kaydedildi.
    
     -19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri-
    
     Edirnede, 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla spor etkinlikleri düzenlendi.
     Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerden oluşan oyun gruplarının Şükrüpaşa Atletizm Sahasında gün boyunca eğlendiği belirtildi.
     Çocukların basketbol, futbol, kaydırak ve zıpzıp heyecanı yaşayarak doyasıya eğlendiği kaydedildi.
    
     -Engelliler Haftası-
    
     EBED (Edirne Bedensel Engellileri ve Ailelerini Koruma Yardımlaşma Derneği) Başkanı Dilek Kaynak, Engelliler Haftası kapsamında bahar pikniği düzenleyeceklerini bildirdi.
     EBED Başkan Kaynak, yaptığı yazılı açıklamada, 11 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00te bahar pikniği etkinliği düzenleyeceklerini belirtti.
     Edirnede yaşayan ve evinden çıkamayan engellilerin irtibat bilgilerinin kendilerine iletilmesi halinde Edirne Emniyet Müdürlüğü personeli ve araçları ile evlerinden alınıp pikniğe katılımlarının sağlanacağını ifade eden Kaynak, piknik alanının DSİ 11. Bölge Müdürlüğünce, piknikte kullanılacak malzemelerinse yardımseverler tarafından verildiğini kaydetti.
     Kaynak, pikniğe katılmak isteyen engellilerin EBED ile irtibata geçmesi gerektiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER