Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Belediye tarafından muhtarlıklara ve okul bahçelerine çöp konteynırları monte edildi


EDİRNE (A.A) - Edirne Belediyesince, muhtarlıklara ve okul bahçelerine çöp konteynırları monte edildi.
     Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, yaptığı yazılı açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğünce 24 mahalle muhtarlığına ve 60 okul bahçesine çöp konteynırı dağıtılarak monte edildiğini belirtti.
     Sedefçi, konteynırlara, sürücülerin özellikle gece saatlerinde fark edebilmeleri için uyarı bantları yapıştırıldığını kaydetti.
    
     -Can Suyu Projesi devam ediyor-
    
     Edirne Belediyesi Aile Danışma Merkezi ile Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi işbirliğinde yürütülen "Can Suyu Projesi" devam ediyor.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, öğrenciler, anne-babaları ve toplumun tüm kesimini kapsayan gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda mahallelerde bilgilendirme toplantılarının devam ettiği belirtildi.
     Fevzipaşa İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, Fevzipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Arif Demirci ile Edirne Belediyesi Evlilik ve Aile Danışma Birimi Psikolojik Danışmanı Esra Selvi ile Feride Soylunun katıldığı kaydedildi.
    
     -Öğrenciler belediyeyi ziyaret etti-
    
     50. Yıl İlköğretim Okulundan bir grup öğrenci, Edirne Belediye Başkan Vekili Mahmut Keskini ziyaret etti.
     Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Doğanla beraber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinilikleri kapsamında ziyarete gelen öğrencileri Keskin karşıladı.
     Keskin, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarı diledi.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER