Düzce Valisi Şahinden yarışmada dereceye giren

Düzce Valisi Şahinden yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Vasip Şahin, Bilgi Toplumunda İnternetin Rolü konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verdi.
     Türkiye Büyük Millet Meclisi Bilişim ve Araştırma Komisyonu ile Milli Eğitim Bakanlığının 6, 7 ve 8. sınıflar arasında ortaklaşa düzenlediği Bilgi Toplumunda İnternetin Rolü konulu kompozisyon yarışmasında Türkiye birincisi olan Sinan Öztürk ile altıncı olan Berat Atmaca, Düzce Valisi Şahini makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Şahin, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
     Yunus Bey İlköğretim Okulu Müdürü Gürbüz Atmaca ise öğrencilerinin Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada önemli başarı elde ettiklerini belirterek, Öğrencilerimizin konusu, internetin genel olarak bilinçli kullanılmasında ailenin ve çocuk eğitiminin öne çıkmasıydı. Gerçekten de Düzce adına güzel bir başarıya imza attılar dedi.
     8. sınıf öğrencisi Öztürk de yarışmaya Dost mu Düşman mı- başlıklı yazıyla katıldığını anlattı.
     Yazısında internetin olumlu ve olumsuz yönlerinden bahsettiğini kaydeden Öztürk, Dünyada her şeyin bir sınırı var. İnternet de sınırsız kullanılamaz. Böyle bir durumda hem bizim için hem de toplumsal açıdan sorunlar çıkacaktır. Bu nedenle interneti olumlu ve olumsuz kullanmak, insanın kendi inisiyatifinden kaynaklanıyor. Yazımda da bundan bahsettim ve Türkiye birincisi oldum diye konuştu.
     Vali Şahin, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
     Öte yandan Şahin, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve 23 Nisan Anadolu Lisesi İlköğretim Okulunu da ziyaret ederek, okullarda uygulanan Uzaktan İnteraktif Eğitim uygulaması hakkında yetkililerden bilgi aldı.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzce Valisi Şahinden yarışmada dereceye giren Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER