Düzce Belediye Başkanı Bayramdan esnaf ziyareti

Düzce Belediye Başkanı Bayramdan esnaf ziyareti


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, esnaf gezilerine devam ediyor.
     Bayram, Eski Sanayi Çarşısındaki bir esnafı ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi. Bayram, burada yaptığı konuşmada, Düzcede planlı gelişmeye önem verdiklerini belirterek, imar çalışmalarının Düzcenin geleceğini kurtarmaya yönelik olduğunu söyledi.
     Düzcede açılan çevre yollarının şehre bütünlük kazandırdığını ifade eden Bayram, Esas amacımız, Düzcenin kuzey ve güney bağlantılarını ulaşımla rahatlatmaktır. Planlı gelişme Düzcenin geleceği için önemli. 2009 yılından itibaren Düzcenin sınırları daha da genişledi. Başta yeni yerleşim yerleri olmak üzere, şehrin tamamının imar planlı olması gerekiyor. İmar planlarına bu yüzden çok önem veriyoruz dedi.
     Düzcede Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hazırlıklar yaptıklarını bildiren Bayram, sözlerini şöyle tamamladı:
     Üç aşamamız olacak. Birincisi, eski sanayi bölgemiz, ikinci aşamamız stadyum ve bölgesi, üçüncü aşamamız ise Eski Düzce Lisesi ve bölgesidir. Bunun için öncelikli olarak özellikle esnafımızın iş yerlerinin yeni düzeni için imkanları var mı, bunun tespitini yapıyoruz. Özellikle şehri bir bütün olarak ele alıp kuzey güneş bağlantısını da rahatlatmamız gerekiyor. İnsanlar tercihlerini ulaşıma göre şekillendiriyor. Yollarını açtığımız yerlerin gelişmesi gözleniyor. Bunu herkes görüyor. Ayrıca bu sayede de yeşil alanlar ortaya çıkıyor.
     (ONR-ÖÜ-KMK)
<< Önceki Haber Düzce Belediye Başkanı Bayramdan esnaf ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER