Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Taekwondo şampiyonası


DÜZCE (A.A) - Düzce Taekwondo İl Temsilciliği tarafından Kutlu Doğum ve Ulusal Egemenlik Kupası Taekwondo İl Şampiyonası yapıldı.
     Şampiyona sonunda Düzce Taekwondo Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Kutlu Doğum ve Egemenlik Kupasını kazanan taraf oldu. İkincilik kupasını Ejder Spor Kulübü, üçüncülük kupasını da Memursen Evleri Taekwondo Takımı kazandı.
     Sporculara İl Müftülüğünce Kuran-ı Kerim, Peygamber Efendimiz ve İnsan Hakları, Peygamber Efendimizden Hadisler, Namaz Sureleri ve Güllerin Efendisi isimli kitap ve kitapçıklar hediye edildi.
     Minik teşvik gösteri müsabakalarının ardından Taekwondo teşvik oyunlarını başarı ile tamamlayan sporculara madalyalarını Müftü Yardımcısı Ahmet Büyüklü takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     -Mesleğimi Tanıyorum projesi-
    
     Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, Düzce Belediyesi tarafından meslek eğitimine katkı amacıyla geliştirilen Mesleğimi Tanıyorum projesine konuk olarak tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.
     Büyük, mesleğine ilişkin bilgiler vererek başladığı sunumunda, başarının kriterleri hakkında bilgi verdi. Büyük, meslek seçiminde öğrencilere önerilerini, ilginç örneklerle sundu.
     Söyleşinin son bölümünde yönelttiği soruya doğru cevap veren bir öğrenciye altın takan Büyük, öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.
    
     -AK Parti Rafting Şöleni-
    
     AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları tarafından Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyünde Rafting Şöleni düzenlendi.
     Şölen havasında gerçekleşen etkinlikte AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, gençlerle horon oynadı.
     Şölene katılan gençlik kolları üyeleri yemek ikramının ardından rafting yaparak adrenalin, macera ve heyecanı bir arada yaşadılar.
     Etkinliğe, Gençlik Kolları Genel Başkanı Çubukçu ve Başkan Bayramın yanı sıra Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Emre Çalışkan, genel merkez yöneticileri ile ilçe ve belde belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları teşkilatları, ilçe ve belde başkanları da katıldı.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER