Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Cumayerinde atış poligonu açıldı


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Cumayeri Atış Poligonunun açılışını gerçekleştirdi.
     Açılış töreninde konuşan Düzce Emniyet Müdürü Ali Gezer, Cumayeri İlçe Jandarma Komutanlığı ile ortak kullanılan atış poligonunu yeterli olmamasından ötürü yeni poligon inşa ettiklerini söyledi.
     Poligonun 49 yıllığına Emniyet Genel Müdürlüğüne tahsis edildiğini belirten Gezer, Burası özel güvenlik sınavlarında kullanacağımız bir poligon olacak. Ayrıca, 15 kişilik operasyon timimiz de 3 ayda bir burada atış talimi yapacak dedi.
     Açılışı gerçekleştiren Yılmaz, daha sonra poligonda incelemelerde bulunarak atış yaptı.
    
     -Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü-
    
     Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Bayram, mesajında, vatandaşın huzuru ve güvenliği için özveriyle çalışan ve başarılı çalışmalara imza atan Türk polisinin 168. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Teşkilatın 24 saat görev başında olduğunu, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini koruduğunu vurgulayan Bayram, şunları kaydetti:
     Emniyetin her mensubu birçok olayda canını tehlikeye atmakta, cana kast eden olayların içinde kendini bulmaktadır. Ama görev bilinci ve sorumluluk anlayışı ile bundan çekinmemekte, geri adım atmamaktadır. Bu uğurda canını yitiren şehitlerimizi de rahmetle anıyor, yakınlarının acılarını paylaşıyoruz.
    
     -Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası-
    
     Türkiye Yıldız Erkekler 4. Serbest Güreş Şampiyonasına katılan Düzceli güreşçiler üçüncü oldu.
     Antalya Kemerde bir otelin spor salonunda düzenlenen müsabakalara 30 ilden 294 sporcu katıldı.
     Müsabakalar sonunda Düzceli sporcu Enes Kerem Toprak 85 kiloda birinci olurken, İslam Aydın 58 kiloda, Taner Lafçı 100 kiloda ikinci, İbrahim Arı ve Sabir Mutlu ise 46 kiloda üçüncü oldu.
     Güreş Antrenörü Ufuk Yüksel Koçak, yaptığı açıklamada, turnuvanın çok başarılı geçtiğini belirterek, 30 ilin içinden üçüncü olduk. Bu bizim için büyük bir başarıdır. Çocuklarımızın cesareti ve kendilerine olan güvenleri geldi. Bundan sonraki müsabakalarda daha başarılı olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER